Ajankohtaista

Kohtaamisia kokonaisena 18.-19.7.2015

Luovat Siskot tarjoavat kohtaamisia itsesi, luonnon, taiteen ja muiden ihmisten kanssa. ILMAINEN TAPAHTUMA

Haihatuksessa, Jousitie 68-70, 19650 Joutsa.

Ohjelma :

perjantai 17.7.
klo 20 Päihteettömät alkujamit Fantasiatalon pihalla
voit tuoda soittimia mukaan. Säävaraus

lauantai 18.7.
Forcefacebook kohtaamista katoksen alla koko tapahtuman ajan

klo 12.30 Väriperformanssi, ”Maalari maalasi innoissaan, Sinua ja minua”, kesto 5-10min

klo 13.00 Kokemustunti, kohtaamista tarinatuksen keinoin
& kaikin aistein suvilauantaissa

klo 14.00 Vaistotanssi, kesto 1,5h, ohjaa: Ilona Suojama. Säävaraus

klo 16.30 Taidejooga, osallistumismaksu 5 eur. Ota mukaan jooga-/jumppamatto ja joustavat vaatteet ja mieli. Taidetarvikkeet löytyvät paikan päältä. Säävaraus.

sunnuntai 19.7.
klo 11.00 Kohdataan! Forcefacebook ja Aistit suvisunnuntaissa

klo 13.30 Väriperformanssi, ”Maalari maalasi innoissaan, Sinua ja minua”

klo 15.00 Kiitokset Haihatukselle

 

tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/807605845961995/

kuvauksia tapahtumista:

Vaistotanssi on tutustumista omaan kehoon, sen liikkuvuuteen ja vaistojemme kykyyn ohjata liikettä. Tunnustellaan miltä erilaiset rytmit tuntuvat, millaisia tunteita ne ehkä herättävät ja miten ne liikuttavat kehoamme ja miten reagoimme liikkeeseen muiden kanssa. Tanssia yksin ja ryhmässä, omaa ja toisten tunnetilaa ja vaistoa seuraten. Lempeää liikettä tai riehakasta rytkytystä ja miellyttävää yhdessä kokemista jokaisen omien rajojen mukaan. Sopii kaikille iästä tai liikuntarajoitteesta riippumatta. Ohjaajana Ilona Suojama (mm seuratanssi-, senioritanssi- ja ylistys/rukoustanssiohjaaja)

Forcefacebook: Henkilö kuvataan Polaroid-kameralla luonnossa tai kävijät piirtävät oman kuvansa peilin ääressä. Kuvan alle henkilö kirjoittaa itsestään jotain positiivista: sanan, lauseen tai runon. Kuvat kiinnitetään kirjaan, joka on kävijöiden katsottavissa. Ohjaaja: Else-Maj Mannerheimo.

tarinatuksen ideaa: siihen ei tarvitse varusteita eikä valmistautumista. Osallistujan oma tarina, kerrottu muisto, elämän valopilkku tai pahe, perinne tai satu on tässä pääosassa. Tarinatus on kuulluksi tulemisen kutkutus. Tarinasi on kohtaamisessa IN! Tarkoitukseni on myös kerätä kiviä, joista voi koristaa/maalata muiston kohtaamisestamme.
Looking forward to see You in Haihatus! Storytelling idea. You do not need to be prepared. It is your story in headline, for example a memory, lightspot or dark moment in life, baby tradition or simply fairytale you make up. You experience how it tickles to be heard.  Ohjaajana Rauha Pulliainen.

Taidejooga koostuu kundaliinijoogasta Yogi Bhajanin mukaan ja kuvataiteen tekemisestä. Joogaosuus sisältää lämmittelyliikkeet, kriyan eli liikesarjan, rentouksen sekä meditaation. Taideosuudessa on mahdollista kokeilla eri kuvataidetekniikoita, erityisiä taiteen tekemisen taitoja ei ennalta vaadita. Ota mukaan joustavat vaatteet ja mieli, jooga-/tai jumppamatto sekä viileällä ilmalla lämmintä vaatetta rentoutuksen ajaksi. Taidejooga kestää noin 2 tuntia. Säävaraus. Hinta 5€. Ohjaajana Kirsi Kaunisharju (Hartejpal Kaur).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s